Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Саади Кадафи се извини на народа

Автор:
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Един от синовете на либийския лидер Мумар Кадафи - Саади, се извини на народа. Държавната телевизия на страната показа кадри на мъжа, който в момента е в либийски затвор.

Извинявам се на либийския народ за всички вреди, които съм нанесъл и за нарушаването на сигурността и стабилността на Либия. Признавам, че това беше погрешно и не трябваше да извършваме тези действия, заявява Саади Кадафи.

Той беше екстрадиран по-рано този месец от Нигер, където избяга през 2011 година. Властите в Триполи го обвиняват в опити за смазване на тогавашните протести срещу управлението на баща му.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44