Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бдително американско момиче уличи полицай в нарушение на правилника за движение

Снимка: Архив

Бдително американско момиче уличи полицай в нарушение на правилника за движение. 14-годишната Ани Джеймс от Бейтаун, щата Тексас, глоби полицай за неправилно паркиране.

Полицаят Томи Кинг спрял патрулната кола в зона, абсолютно забранена за спиране.

Той беше паркирал от страната на блока, където има противопожарен кран, казва Ани, а полицаят с усмивка разказва, че когато се върнал при колата си, видял на предното стъкло лист хартия от ученическа тетрадка. Когато го отворил и прочел, започнал да се смее.

Според саморъчно написания от момичето фиш полицаят трябвало да заплати за паркираната в забранена зона патрулна кола 10 долара глоба на управителя на комплекса, където живеела бдителната тийнеджърка.

За нейна чест, тя не искаше 10-те долара за себе си, казва Кинг.

Офицерът не само че платил глобата, но дал и карта, с която може да се закупят подаръци на стойност 40 долара, на стриктната, бдителна и честна Ани Джеймс.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44