Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Хотелиер от Чепеларе измамен от съдружника си

Снимка: БГНЕС

Хотелиер от Чепеларе обвинява бившия си съдружник за фалшифицирани документи, с които изтеглил кредити за над 1 милион лева.

В полицията в Чепеларе е постъпила жалба от 34-годишен мъж, който твърди, че съдружникът му е изготвил без негово знание договори за кредити и поръчителство на обща стойност 1 025 178 лв.

Измаменият съдружник е категоричен, че не е подписвал договори за кредити и поръчителство, а става дума за подправени документи. След изтеглянето на крупните суми ортакът му отстъпил на чужденец своя дял от хотела, а задълженията останали.  По случая е образувана прокурорска проверка.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44