Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Камион катастрофира край Разлог и блокира движението

Товарен автомобил катастрофира край Разлог и затвори пътя за Велинград и Юндола. Водачът не е пострадал, информира говорителят на Областната дирекция на МВР в Благоевград Йорданка Шаркова

На спирка Генерал Ковачев на ляв завой губи управление над автомобила водачът и влекачът на ТИР-а е препречил пътя. Няма пострадали. В момента има полицаи на място, които регулират движението.

Според шофьора на тира причината за катастрофата са мазните петна на пътя:

И това много се отразява на сцеплението спрямо гумата и асфалта. По целия път, където и да погледнеш, в локвите има мазни петна от горива, от такива неща. Стана неустойчива и аз рекох да намаля, още по-бавно да карам, но в този момент се счупи влекачът и се ударих в мантинелата и от мантинелата в дървото. Трябва да измият асфалта, да няма такива петна и да не стават произшествия.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44