Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Репортер на "Хоризонт" с отличие в областта на културния туризъм

Мила Младенова
Снимка: Венета Николова

Репортерът на програма "Хоризонт" Мила Младенова получи наградата на Министерството на икономиката и енергетиката по време на 11-ото Международно изложение "Културен туризъм" във Велико Търново. Отличието й бе връчено от Мария Иванова - директор на дирекция в МИЕТ.

След награждаването Мила Младенова сподели:

Това е награда, която отразява постиженията на бизнеса и администрацията и неправителствените организации в туристическия сектор. Това е награда и за колегите ми от БНР, програма "Хоризонт", с които не спираме да търсим качествените теми и качествените събеседници, с които да оправдаем доверието на нашите слушатели. 

Приз за успешен дебют на туристическото изложение получи турският град Бурса. За оригинално представяне на туристически продукт бяха присъдени две отличия - на Общинско предприятие "Туристическо обслужване“-София и на община Средец, а за дългогодишно активно участие бе наградена община Враца.

11 държави и 67 български общини представиха нови туристически продукти и дестинации на изложението.  

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44