Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Търговище започва Великденска изложа - базар, парите от която ще бъдат дадени за социални нужди

Двайсет читалища, неправителствени организации и художници - приложници участват в откритата в Търговище Великденска изложа - базар. Събраните средства ще бъдат използвани за социални нужди. За първи път,  по решение на Инициативния комитет, събраните пари от продадените Великденски сувенири ще бъдат предоставени на самите участници, които най-добре познават нуждите на своите членове, съобщи при откриването на изложбата секретаря на народно читалище „Напредък“ в Търговище Галина Кръстева.

Допълнителни средства ще бъдат събрани по време на кулинарната изложба, която ще бъде открита в края на седмицата в една от залите на читалището



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44