Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Сватба на остров Крит е последният хит сред младоженците в Китай

Гръцката туристическа индустрия работи на пълни обороти. След силна рекламна акция на китайския туристически пазар днес пристигнаха първите 16 двойки, които в неделя ще сключат брак на остров Крит. На пристанището в Пирея влюбените и техни роднини бяха посрещнати лично от министъра на туризма Олга Кефалояни.

Корабът с бъдещите младоженци отплава за остров Крит, а с тях пътуват и много китайски журналисти, които ще заснемат събитието.

Това е прекрасна реклама не само за Крит, но и за други гръцки острови, които се опитват да се включат активно в сватбения бизнес. Досега само европейци, които са почивали по островите, избираха Гърция за своя сватбен ден. Китайският интерес вероятно ще отвори към Гърция вълна от китайски туристи.
Организаторите в Крит не споделят всички детайли по подготовката, но казаха, че са съчетали традициите на китайската култура с интересните моменти на критска сватба.

Интересно е, че нито един от младоженците не е посещавал досега Гърция, но рекламата си е казала думата в избора.

Гръцките телевизии също имат интерес към събитието, което ще излъчват от Крит и вече го нарекоха моята гръцка сватба на китайски.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44