Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Софийският университет "Свети Климент Охридски" започва информационна кампания за кандидат-студенти

Снимка: Ивайло Михайлов

Софийският университет "Свети Климент Охридски" започва информационна кампания за кандидат-студенти. В Ректората те ще могат да се запознаят с възможностите, които висшето училище им предоставя.

В рамките на три дни, всички желаещи могат да получат пълна и точна информация за конкурса, бъдещото им обучение и професионална реализация. Представители на университета ще отговарят на запитванията на бъдещите студенти и им помагат с ориентирането при избор на факултет и специалност. Ще бъде осигурен и достъп да се разгледа материалната база, различни компютърни класове, лаборатории, музеи в Ректората и в останалите сгради на университета.

Алма Матер е най-старото висше училище у нас. Ежегодно заема първо място сред университетите в България и е признат по света. Студентите се развиват в различни направления и ползват богатия книжен фонд, който се обновява. На територията на Софийския университет има клубове по интереси и организации, които дават възможност за изява и усъвършенстване на младите хора.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44