Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Депутат от ГЕРБ призова управляващите да предприемат всички законови мерки за спазване на правата на бежанците

В декларация народният представител от ГЕРБ Аксения Тилева призова управляващите да предприемат всички законови мерки за спазване на правата на бежанците в България, а българските граждани да проявят толерантност. Повод е нарастналото напрежение и изгонването на бежанци от с.Розово.

Призоваваме всички български граждани да проявят толерантност и да не се подвеждат от невъзможността на държавата да се справи със ситуацията. Българите трябва ясно да разберат, че проблемът не идва от чуждестранните граждани, които пристигат в нашата страна, а от невъзможността на управляващите да гарантират върховенството на закона и равните права на всички хора на територията на Република България. Нека управляващите да спрат да заравят главата си в пясъка и да се изправят решително срещу проблемите. В противен случай нека да признаят, че не могат да управляват и да подадат незабавно оставка.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44