Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

От "Атака" искат временна комисия, която да проучи контакти на Плевнелиев с ЕРП-тата

Снимка: БГНЕС

Партия "Атака" поиска да бъде създадена временна комисия, която да проучи контакти на президента Росен Плевнелиев с ръководни кадри от енергоразпределителните дружества. Под искането са се подписали и депутати от БСП. От "Атака" настояват председателят на комисията да бъде от тяхната парламентарна група - обяви Димитър Димов:

Настояваме г-н Плевнелиев да присъства на тези заседания и да даде пълен отчет, защото този отчет, той го дължи на българските граждани. Нека да дойде и да каже какви разговори е водил с хората, които години наред ограбват България. Каква му е неговата работа да води такива разговори с хора, които изпомпват милиардитие печалби на България. Какво точно са си разговаряли, какво са договорили.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44