Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Гръцката полиция разпространи личните данни на български лекар, арестуван за детска порнография

Гръцката полиция разпространи личните данни и снимки на български лекар-педиатър, арестуван за притежание и разпространение на детска порнография.

От службата за борба с електронните престъпления са шокирани от намерените порнографски материали.  По нареждане на районната прокуратура в град Йоанина, днес публикуваха личните данни на Светлозар Захариев, 47-годишен, който от няколко години има кабинет в град Йоанина и много родители са считали българския лекар за добър специалист и са поверявали на него децата си за лечение и наблюдение.

Повече от 6 месеца полицията е следяла поведението на педиатъра. Според шефа на полицията това е зловещ случай на детска порнография. Лекарят е заснемал прегледите на своите пациенти, които пускал в интернет страници за детска порнография, без родителите дори да подозират за това.

Д-р Светлозар Захариев е задържан в кабинета си пред пациентите. В личния архив на педиатъра са намерени шокиращи кадри за изнасилване на 6-месечно бебе. Това е първият случай в Гърция на арест на педиатър за притежение и разпространение на детска порнография.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44