Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Движението по АМ „Тракия“ се засилва

Снимка: БГНЕС

По информация на полицията в Пазарджик движението по магистрала  „Тракия“ се засилва. В най-невралгичния участък - 67-ми километър, движението и в двете посоки се извършва в по една лента, но е осигурен и обходен маршрут, съобщава говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов:

Кратък обходен маршрут, който е в рамките на 5 километра и се минава през пътен възел Церово, през село Церово и през една кратка връзка на автомагистралата. Разбира се, за престъпления по пътищата колегите от Пътна полиция и районните управления в Пазарджик и Септември са подсигурили шест полицейски екипа, които да бъдат на място и да реагират евентуално при някакви затруднения за движението. Отделно от това още от 11 часа днес е забранено и отклонено движението на товарните автомобили по автомагистралата и те се придвижват през пътен възел Мухово и през старият път за Пловдив, който е през Мирово, Костенец, Белово и Пазарджик. Надяваме се всичко да мине нормално като, разбира се, призоваваме и водачите да шофират с повишено внимание, да бъдат малко по-спокойни и да не бъдат агресивни.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44