Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Шестима души от Пловдив имат доходи над един милион лева през 2013-а година

Снимка: БГНЕС

Шестима души от Пловдив имат доходи над един милион лева през 2013-а година. Това показват данните след края на кампанията по прием на годишните данъчни декларации. Най-богатият пловдивчанин за миналата година е спечелил над 2 800 000 лева чрез трудови правоотношения. Той обаче се нарежда на 26-о място в общия списък с милионери в страната.

Двама са милионерите от Хасково, забогатели през миналата година. Най-богатият хасковлия е спечелил близо 2 000 000 лева от консултантска дейност и услуги и се нарежда на 69-о място на милионерите в страната.

Седем са милионерите от Добрич, декларирали доходите си в местната агенция на НАП за миналата година. Най-богатият добричлия е получил доходи от продажба на акции, като е внесъл авансово данък над 300 000 лв, което означава, че доходите му за миналата година са за над 3 млн лв. Седемте милионери са внесли данък в държавния бюджет за 1 100 000 лв.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44