Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мая Манолова остава заместник-председател на парламента

Мая Манолова
Снимка: БГНЕС

Мнозинството в парламента отхвърли искането на ГЕРБ за предсрочно отстраняване на Мая Манолова от поста зам.- председател на Народното събрание. 

От трибуната Манолова се извини на полицаите, че нейната личност е станала повод да се забави приемането на Закона за МВР:

И аз съм сигурна, че ще има и други искания за оставки, това не е последното. При приемането на други, важни за българските граждани закони, на други закони, които не са удобни за ГЕРБ, както беше държавният бюджет, както е случаят със Закона за МВР. Защото целта на ГЕРБ, за съжаление, е да се губи време. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44