Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Над 100 производители и търговци се представят на панаира в Търговище

Повече от 110 производители и търговци от цялата страна участват в открития в Търговище традиционен пролетен панаир

Търговските щандове са разположени в залите на художествената галерия „Професор Никола Маринов“, а най-новото в програмата на панаирната седмица е представянето на всички средни училища от общината, които работят по европейски проекти. В програмата са включени изложби, концерти и театрални представления, каза кметът на общината доктор Красимир Мирев:
И тази година се радваме на почти същите заявки от бизнеса, както и миналата година. Това е една седмица, в която се срещат тези, които живеят в Търговище, и тези, които са го напуснали. За нас това е един празник, съчетан с търговия. 
В четвъртък ще се проведе кръгла маса с участието на туроператори и хотелиери, които ще дискутират възможностите за развитие на туризма в Търговищка област.                                                                    

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44