Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

12-годишно момче загина, докато карало мотокар в склада на семейната фирма в Кюстендил

12-годишно момче загина, докато карало мотокар в склада на семейната фирма в Кюстендил, съобщиха от полицията.

Кирил Бисеров подкарал тежката машина, маневрирал, но неясно по какви причини мотокарът се обърнал и го притиснал фатално. Повиканият екип от спешния център само констатирал смъртта му - каза говорителката на Областната дирекция на полицията Катя Табачка. Все още не е ясно как момчето е взело ключа, за да подпали и подкара мотокара, и дали е имало по това време работници в халето.

Макар че в случая няма трудово-правни отношения и Инспекцията по труда започва свое разследване във фирмата за евентуално допуснати нарушения, съобщи тази сутрин директорът Валентин Златински. По случая е образувано досъдебно производство.

В класа в Природо-математическата гимназия в Кюстендил, където учи загиналият петокласник, днес ще влезе психолог. За това настояли родители на съучениците му.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44