Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Виновният за вчерашната катастрофа край Петолъчката е бил с 0,62 промила алкохол в кръвта

Снимка: БГНЕС

Шофьорът, причинил вчерашната катастрофа, при която загинаха двама души край Петолъчката, е бил с 0,62 промила алкохол в кръвта.

След огледа на местопроизшествието полицията е установила, че началото на инцидента слага предприелият завой надясно лек автомобил на ямболския водач. Движещият се след него товарен автомобил започнал спиране, поради което е бил блъснат отзад от друг товарен автомобил, който се отклонил от удара и се сблъскал челно в насрещно идващия товарен камион.

При възникналия при челния удар пожар са загинали на място водачите на двата товарни автомобила - 48-годишен мъж от разградското село Гецово и 53-годишен шофьор от Търговище.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44