Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пострадалите от мълния край Шумен са в сравнително добро състояние

Пострадалите от мълния в местността Кабиюк край Шумен са в сравнително добро състояние. Това съобщи доктор Дошо Петков, дежурен в болницата в града. Снощи са били приети още двама души, ударени от мълнията.

Така засегнатите при вчерашния инцидент стават общо шестима. Най-сложно остава състоянието на доктор Гергана Ангелова, освен изгаряния по единия крак, тя има и счупвания, които тепърва ще бъдат обработвани. Доктор Дошо Петров коментира, че днешните изследвания на пострадалите са добри и, ако състоянието им остане без промяна през следващите часове, най-вероятно тази вечер шестимата ще бъдат изписани.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44