Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Министърът на регионалното развитие и благоустройството ще посети Сливен

Снимка: Радио Шумен
Посещението на министър Десислава Терзиева в Сливенска област започва с инспекция на ремонта на третокласния път между селата Калояново и Жельо войвода. След среща с областния управител и кмета на Сливен министър Терзиева ще открие официално благоустроеният парк "Юнак" в областния град. Паркът е обновен със средства по Оперативна програма "Регионално развитие 2007-2013" на обща стойност четири милиона и 600 хиляди лева.

По-късно министърът на регионалното развитие ще пререже лентата и на центъра за настаняване от семеен тип в квартал "Сини камъни", изграден отново със средства по Оперативна програма "Регионално развитие". В края на визитата си в Сливен Десислава Терзиева ще посети пречиствателната станция за питейни води, за чието довършване са нужни още седем милиона лева, за да се запознае с един от сериозните водни проблеми на града.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44