Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Младеж стреля с въздушна пушка в центъра на Бургас

Две жени са пострадали леко след стрелба с въздушна пушка в центъра на Бургас. 

19-годишен бургазлия решил да стреля по гларусите с въздушна пушка от четвъртия етаж на сграда в центъра на Бургас, без да се съобрази, че може да нарани някого, съобщиха от полицията. Жилищната кооперация се намира в близост до заведение на улица "Александър Велики", обясни говорителят на бургаската полиция Цветелина Рандева:
При стрелбата леко са пострадали две клиентки. Едната е 27-годишна бургазлийка, която е била със своето шестмесечно бебе. Тя е чула неспецифичен шум и усетила болка в дясното си бедро. След около пет минути жената отново чула същия шум, този път в близост до тяхната маса и видяла как друга клиентка също е наранена, след което заедно с бебето си и другите клиенти се скрила във вътрешността на заведението и подала сигнал на телефон 112 за извършената стрелба с въздушната пушка.
Нараняванията на двете жени са били леки и те са отказали медицинска помощ, допълва Цветелина Рандева.
По случая е образувано досъдебно производство.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44