Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Няма данни за умишлен палеж на автомобила на политическия активист в Сливен

Няма данни за умишлено запалване на автомобила на 60-годишен мъж от Бургас, председател на предизборния щаб на политическа сила за област Сливен. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Сливен след първоначалния оглед на колата от полицейските служби.

След получаването на сигнала около 22.00 часа снощи на тел. 112 екип на противопожарна безопасност и защита на населението е бил изпратен на местопроизшествието във вилната зона на Сливен и е потушил пожара в автомобила. Обгоряла е предната част на колата, щети са били нанесени по предните гуми, електрически кабели и акумулатор. Назначени са били електротехническа и пожаротехническа експертиза.

До момента няма данни за умишлен палеж на автомобила, нито за опит за взривяването му, както твърдят в свои писма и изявления политическата сила и пострадалият собственик - председател на предизборния й щаб в Сливенския регион.

Няма данни за прояви, които биха застрашили нормалното провеждане на изборите в Сливенска област, заявяват от полицията.

За реда и спокойствието в изборния ден работят 320 униформени.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44