Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Ловеч заплашват с уволнение, ако не гласуваш за БСП

Снимка: БГНЕС

Върху държавни служители е оказван натиск чрез заплахи за уволнение да гласуват за БСП - това съобщи депутатът от ГЕРБ и областен координатор на партията в Ловеч Николай Нанков:

Ен на брой оплаквания и сигнали. Карат ги да гласуват за определена политическа сила и то тази, която в момента е мандатоносител - в случай от държавни ведомства, в случай от търговски дружества с държавно участие.

Вземам "В и К". Човек идва и казва: "Карат ме да гласувам за БСП със заплаха за уволнение". "Служители на "В и К"-Ловеч, членове на политическа партия ГЕРБ -те са репресирани, мачкани, заплашвани предизборно.

Нанков заяви още, че в определени региони в Ловешка област е имало контролиран вот и резултатите от изборите са показателни, особено в общините Ябланица, Угърчин и Луковит.

Да не казвам, купен и контролиран вот. Извозват ги. Как ги карат, как ги уговарят, какво правят с техни местни лидери. Хората по места ги беше страх.

В четири от осемте общини на Ловешка област спечели ГЕРБ, в три ДПС, а БСП само в една.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44