Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Янаки Стоилов: Продължителността на мандата не може да бъде основната задача пред БСП

Снимка: БГНЕС

Според Янаки Стоилов от БСП, дължината на мандата на правителството трябва да зависи от актуализацита на задачите, както и от това дали има постигнати ясни резултати:

Продължителността на мандата не може да бъде основната задача, която стои пред БСП. Нашата задача е да изпълним максимално ангажиментите, които сме поели пред хората. Ако има условия за това, мандатът може да бъде по-дълъг, ако това не става – ние ще губим подкрепата, която сме получили и която видяхме, че е намаляла не само заради това, че изборите бяха европейски, но включително и заради мотивацията на част от хората.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Местан: Не виждам начин кабинетът "Орешарски" и това НС да доизкарат мандата си

Движението за права и свободи заговори открито за предсрочни парламентарни избори. Лидерът на ДПС Лютви Местан заяви в кулоарите на парламента, че е готов на разговори с всички политически сили за успокояване на ситуацията в страната, в това число и на..

обновено на 28.05.14 в 12:24

Илияна Йотова: Ако продължи играта с кворума в НС, ще поискам предсрочни избори

БСП подцени в голяма степен преференциалния вот на евроизборите, заяви в предаването „Преди всички“ евродепутатът Илияна Йотова . Тя определи ситуацията с избора на предпочитан кандидат в листата като горчив опит за партията при следващо гласуване ...

обновено на 28.05.14 в 12:00

Депутати от ГЕРБ поискаха оставката на правителството, "Атака" искат касиране на изборите

Заседанието на Народното събрание започна бурно и с декларации на ГЕРБ и "Атака". От ГЕРБ настояха Пламен Орешарски да признае вота на избирателите и да подаде оставка още днес. ГЕРБ призоваха всички политически сили и ДПС да оттеглят своите представители..

обновено на 28.05.14 в 11:57
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени..

публикувано на 09.05.19 в 09:44