Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кметове и финансисти обсъждат общинските бюджети в "Албена"

От днес до 31-ви май курортът "Албена" е домакин на годишната среща на общинските финансисти, организирана от Националното сдружение на общините в България.

Директори на финансови дирекции и приходни звена в общините, главни счетоводители, кметове и заместник-кметове, представители на общинските бюджетни комисии представители на финансовото министерство ще разгледат текущото изпълнение на общинските бюджети за тази година. Те ще дискутират предизвикателствата пред Бюджет 2015 и възможностите за въвеждане на общински данък върху доходите на физическите лица.

Очаква се в рамките на срещата да бъде учредена мрежа на общинските финансисти.

На заключителната пленарна сесия за пета поредна година ще бъде връчена наградата за финансист-новатор за 2014-а.



БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44