Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Задържаха англичанин, блудствал с деца от Бургас и региона

Задържаха англичанин, блудствал с деца от Бургас и региона. В дома му са открити множество снимки на малолетни с порнографско съдържание, които мъжът е съхранявал в компютъра си.

Прокуратурата е наложила на  67-годишния англичанин, който постоянно живее в България, мярка за неотклонение "задържане под стража" за 72 часа. Към момента са направени разпити на свидетели пред съдия, съобщи говорителят на бургаската полиция Цветелина Рандева:

Предполагам, че буквално до дни ще имаме направено искане, което да е за постоянна мярка "задържане под стража" с оглед на това, че в миналото той също е съден за подобен род престъпление на територията на Великобритания. В момента имаме установени три малолетни деца, но предполагам, че все още броят им е възможно да нарастне. Това е една доста специфична материя, която трябва с по-голям подход и деликатност да се работи, защото все пак говорим за една, да кажем, крехка детска душевност, която за съжаление подобен род действия може да бъде засегната за в бъдеще.

От полицията не съобщават информация за местоживеенето на британеца.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44