Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ЦИК: Само Пеевски е заявил отказ от Европарламента

Снимка: БГНЕС
Засега само Делян Пеевски е подал искане за отказ от мястото си на депутат в Европейския парламент. С решение Централната избирателна комисия заличава Пеевски от листата на ДПС. На негово място влиза следващият поред кандидат за евродепутат.  След пренареждане на листата на ДПС Искра Михайлова ще бъде четвъртият  депутат от ДПС в  Европейския парламент. 

Лидерът на БСП Сергей Станишев не е заявил отказ от евродепутатското място, съобщи говорителят на Централната избирателна комисия Александър Андреев.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Сергей Станишев се отказва от евродепутатското си място

Лидерът на БСП Сергей Станишев ще подаде заявление до Европейския парламент, че се отказва от евродепутатското си място. Мандатът на един евродепутат започва от първата сесия. Това е 1-ви юли. Заседанието на групата е преди това. Имам предвид, че имам 7..

публикувано на 30.05.14 в 13:07
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени..

публикувано на 09.05.19 в 09:44