Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Орешарски: Предстои окончателната дискусия за промените в правителството

Снимка: БТА

Премиерът Пламен Орешарски заяви в Калофер, че все още не може да обяви промени в правителството, тъй като окончателната дискусия предстои. По думите му в момента БСП и Движението за права и свободи правят собствените си анализи. 

Министър-председателят категорично отказа да спомене имена на министри от кабинета, които ще бъдат сменени. Запитан за исканата оставка на министъра на здравеопазването Таня Андреева от протестиращите в системата на спешната помощ, той подчерта:

Аз чух, че доста голяма част от системата се присъединяват в нейна подкрепа. Критерий за смяна няма да бъде мнението на малка група хора.

Орешарски допълни, че за обсъждането на министерските позиции ще са водещи целите, които трябва да бъдат изпълнени и дали конкретните министри могат да ги следват.

Аз вярвам в повечето от тях, заключи премиерът.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44