Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„България без цензура“ също се обяви за задължителното гласуване

Снимка: БГНЕС

„България без цензура“ също се обяви за задължителното гласуване. Лидерът на партията Николай Бареков припомни, че това е идея на коалиционния му партньор ВМРО,  които  настояват гласоподавателите да имат и образователен ценз. Бареков продължава да иска предсрочните парламентарни избори да се проведат на 26-и октомври:

Не знам коя партия ще бъде на трето място и коя ще е на четвърто, но на първо и второ място ще бъдат „България без цензура“ и нашите съюзници и ГЕРБ. Това ще е битката на тези избори. На господин Местан не му прави чест да прилага евтини трикове – 7-и декември. 6-и декември е Никулден, голям празник, християнски, народен празник. На 8-и декември са студентските балове. Стотици хиляди студенти, които няма да гласуват, защото те ще отидат в Банско, на Пампорово, може би ще пътуват някои до чужбина някъде, а тези хора на тези избори гласуваха най-масово за „България без цензура“. Откъде накъде Местан ще краде нашите гласове?




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44