Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Извеждат 100 наематели от общински жилища в Добрич

Снимка: БГНЕС

Заради неплатени сметки в Добрич извеждат принудително 100 наематели на общински жилища, 

В списъка от 100 некоректни наематели на "Жилфонд" има и хора с неплатени сметки за ток и вода. В това число има и наематели, които са напуснали жилищата без да предупредят дружеството и да приключат отношенията си. 

В момента има 24 свободни общински жилища, 4 от тях са освободени принудително. Всички се нуждаят от ремонт, защото има изкъртени мивки, контакти, плочи. 

726 души са подали молби за настаняване в общински жилища.Те обаче, не са съгласни да плащат сметките на старите наематели. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44