Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Хилари Клинтън тръгна на обиколка в САЩ, представя новата си биографична книга

Снимка: БГНЕС
"Трудни решения" е озаглавена новата биографична книга на Хилари Клинтън, която вече е в ръцете на читателите. Бившият  държавен секретар започна обиколката по представянето на книгата от родния си град Чикаго, където е на двудневно посещение.  Вчера Хилари Клинтън говори пред представители на Института по маркетинг на храните и Асоциацията за пресни продукти, за предизвикателствата, пред които е изправена хранително-вкусовата промишленост сега.

Как се хранят децата, когато те са заобиколени от толкова много нездравословни храни и как да сме сигурни, че те ще изберат това, което е добро за тях, попита със загриженост Хилари Клинтън по време на срещата.

Запитана за вероятната си кандидатура за президент, тя повтори отново, че обмисля, но не е решила.

Днес предстои публично представяне на книгата й в присъствието и на кмета на града Рам Емануел. Турът за срещи с читателите на "Трудни решения" все повече подхранва спекулациите относно участието на Хилари Клинтън в президентските избори през 2016-а година. Само ден преди излизането на книгата й в обширно интервю за телевизионния канал Ей Би Си, на въпроса на Дайян Сойер ще се кандидатира ли за изборите, бившият държавен секретар каза: Просто искам да изчакам тази година, да пътувам из страната, да помогна в междинните избори наесен ...Ще  бъда в процес на вземане на решението до края на годината.

В личен план при Хилари Клинтън има още нещо ново и вълнуващо - очаква да стане баба. Тя сподели, че няма търпение да види първото си внуче. Тази есен дъщерята на Хилари  - Челси очаква дете.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44