Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

45-годишна ромка преби медицинска сестра по време на дежурство й

45-годишна жителка на ромския квартал в Ракитово е пребила медицинска сестра по време на дежурството й в инфекциозното отделение на Пазарджишката многогопрофилна болница. Жената е придружавала 74-годишната си майка с получен тежък инсулт. Възрастната жена била настанена в инфекциозното отделение, тъй като в момента нямало други свободни легла. Дъщеря й обаче се държала арогантно и въпреки предупрежденията да запази спокойствие се нахвърлишла върху медицинската сестрата и започнала да й нанася удари. Нападателката е задържана за 24 часа в пазарджишката полиция.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44