Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

29-годишен мъж е намерен прострелян в апартамент в Пловдив

Полицията в Пловдив разследва смъртта на 29-годишен мъж, намерен прострелян в апартамент в града.

Полицейски ограждения, освен до блока, където е живял мъжът, има и на ъгъла на улиците "Димитър Талев" и "Бяло море".

Дали става дума за убийство или самоубийство, все още не е ясно, съобщиха от пресцентъра на Пловдивската полиция.

Съседи разказаха, че тази нощ са чули пиянски викове и стрелба. Възрастна жена около 24.00 часа снощи е чула един изтрел, а след 10-15 минути още три последователни:

12 часа беше. Аз не съм станала въобще. Първо един, мина време, сигурно 10-15 минути, може и 20, три пъти много силно се стреля.

Мъжът с малко име Костадин е от Пловдив и е криминално проявен, съобщи директорът на Пловдивската полиция Пламен Узунов.

Мъжът е семеен. Той е работил като шофьор в частна фирма, довериха съседи. Те разказаха още, че съпругата му е била последна година студентка и е от региона на Кърджали. Мъртвият мъж и семейството му живеели под наем в 5-етажния блок отскоро. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44