Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пътните полицаи в Пазарджик с нестандартна акция

Снимка: БГНЕС
Служители на пазарджишката пътна полиция провеждат в момента нестандартна акция по пътна безопасност. В рамките на три часа, шофьорите в областта няма да бъдат санкционирани при леки нарушения, а ще получават брошури със съвети как да се държат на пътя и как да предотвратяват рискови ситуации.

Инициативата е на ръководството на сектор „Пътна полиция“. До 12 часа, когато ще приключи акцията, ще бъдат раздадени над 1500 брошури. От полицията предупреждават, че водачите без "Гражданска отговорност" и грубо нарушение на пътните правила, вместо брошури, ще получат наказателни актове.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44