Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Затварят южните платна на "Цариградско шосе" от "Четвърти километър"

Снимка: БГНЕС

За 45 дни ще бъдат затворени южните платна на бул. "Цариградско шосе" в София в участъка между "Четвърти километър" и булевард "Йерусалим". Как ще се движат автомобилите от утре информира заместник-кметът по транспорт Любомир Христов

През кръговото на "Четвърти километър" се предвижда да бъде оставен достъп до транспортния тунел, който минава под "Цариградско шосе" и осъществява връзката с локала в района на "Мосю Бриколаж" и бизнес зоната, която е разположена по протежението на локала. Влизаме в следващия етап на ремонта, който се изпълнява в целия този над два километра участък. До края на месеца ще приключат монтажните работи. Движението ще бъде прехвърлено вече в ремонтираната част на моста, започва ремонтът на другата половинка. До 15-и септември трябва да приключат ремонта на двата моста и централните платна на "Цариградско шосе".

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44