Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Семейство остана без дом в Добрич заради наводненията

Снимка: БГНЕС

Тричленно семейство остана без дом, след като къщата им в северната част на Добрич се срути. Това съобщи за Радио Варна Даниела Енева, която е роднина на пострадалото семейство.

Доброволци са помагали през почивните дни за разчистването на терена, но проблемът е, че там все още има поне 50 сантиметра вода.

Семейството е останало без нищо. Цялата им покъщнина е била отнесена от водата, каза Даниела Енева.

От къщата няма нищо. Това е само една руина. В момента цялото семейство е настанено в Миладиновци без покъщнина, без нищо. Единствената помощ досега са получили от доброволци, които са им помагали да разчистят терена. На този етап от общината нищо добро.

Семейството не знае как ще продължи от тук нататък. Тепърва ще става ясно какво обезщетение ще получат и доколко то ще е достатъчно за що-годе нормалното им съществуване.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44