Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Катастрофа спря движението на влаковете между Карлово и Баня

| обновено на 02.07.14 в 11:33
Снимка: БГНЕС
Движението на влаковете между Карлово и Баня е спряно временно заради катастрофа между товарен влак и автомобил край село Дъбене.  Шофьорът е загинал на място. Автомобилът е преминал нерегламентирано през прелеза, въпреки че е била редовно задействана автоматична прелезна сигнализация.

Инцидентът е станал около 8.20 часа тази сутрин. Тялото на шофьора е било притиснато в купето от силния удар. По неофициални данни това е 67-годишен мъж от село Войнягово. По необясними причини мъжът е решил да пресече линията, въпреки спуснатите бариери.

Влаковете между Карлово и Баня ще започнат да се движат отново след приключването на следствените дейности.

От БДЖ съобщават, че ще осигурят транспортиране с автобуси за пътуващите с железниците в този участък.

 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44