Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В западната част на Добрич водата все още не става за пиене

Шести ден войници от Сухопътните сили помагат с техника за разчистване на Добрич от калта и тинята. Здравната инспекция все още не разрешава  водата в западната част на града да се пие.

От началото на бедствието 840 килограма удавени животни са извозени в екарисаж Варна. Над 100 доброволци на Червения кръст са се включили в разчистването на града. 
Днес екипи на ВиК отстраняват аварии по четири улици на Добрич и седем села в областта. В западната част на града водата е негодна за пиене. Електроснабдяването е възстановено навсякъде, но често има токови удари. Има сигнали, че токът е с по-силно напрежение и граждани се оплакват от повредени електрически уреди.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44