Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пусната е водата в шуменското село Пет могили, но тя не е годна за пиене

Снимка: БГНЕС

Пусната е водата в шуменското село Пет могили, след като от ВиК приключиха с ремонта на залятата от пороите помпена станция в община Никола Козлево. Станцията захранва и село Векилски, където хората засега остават без вода. Надеждата е тя да бъде пусната утре. От Здравната инспекция отново предупреждават, че водата не може да се ползва за пиене и готвене, а само за битови цели. Втора оценка на щетите от проливните дъждове ще бъде направена от общинските администрации в Шуменска област до 8-и юли. При предходната оценка с най-големи щети са общините Никола Козлево и Каспичан.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44