Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Изпратихме нашия колега Чавдар Киселинчев


Изпратихме в последния му път нашия колега Чавдар Киселинчев. Дългогодишният журналист от БНР е един от най-авторитетните външнополитически коментатори на програма "Хоризонт" и главен експерт по програмните въпроси. Да почетат паметта на изтъкнатия журналист дойдоха много приятели, почитатели и колеги.

За човека или приятеля не може да се говори отделно. Професионалист е, защото при него наистина всичко беше съчетано много пълноценно. Удоволствие беше, когато влизахме заедно в студиото. Можеше да се води диалог с него по всякакви въпроси и беше първият, към когото винаги съм се обръщал за консултация по даден проблем, професионален или житейски, каза Еди Емирян.

За Велислава Дърева Чавдар Киселинчев е бил като учебник за нея и състудентите й.

Просто една епоха си отива. Ние сме се учили от него още в университета. Аз не знам да има друг такъв специалист, професионал, такъв експерт. Един перфектен международник.

Репортажа на Станислава Пирчева чуйте в звуковия файл.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44