Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Молби за обезщетение за пострадали от градушката коли ще могат да се внасят и в други градове

Снимка: БГНЕС
Застрахователни компании дават възможност на собствениците на коли, засегнати от градушката, да внасят молби за обезщетение и в офиси в други градове на България, освен в София. Това потвърди Иво Груев от една от застрахователните компании:

Ако не са засегнати части от автомобилите, които са свързани с неговата възможност да бъде експлоатиран, стъкла, огледала, фарове и така нататък, и само е свързано с вреди и щети по самите корпуси и детайли, могат, разбира се, да избегнат тези големи натрупвания и големия наплив, който се е образувал на територията на град София и да отидат в други наши центрове да предявят претенции в страната.

Груев допълни, че списъците за чакане, които гражданите правят, са тяхна лична инициатива и не ангажират застрахователните офиси.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44