Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Установена е самоличността на тримата загинали в катастрофата край плевенското село Гривица

| обновено на 17.07.14 в 15:47
Снимка: БГНЕС

Установена е самоличността на тримата загинали  при тежката катастрофа тази сутрин край плевенското село Гривица. В лекия автомобил, който се вряза в идващ насреща ТИР с ремарке, натоварено със зърно, са пътували шестима сирийски граждани със статут на бежанци.

На място са загинали  двама мъже и дете па пет- шест години. В критично състояние в университетската болница в Плевен са приети мъж, жена и момиче на шест години. И на тримата са извършени животоспасяващи операции. Детето, което е с черепно-мозъчна трамва, е в неврохирургията. Стабилизирано е, но има реална опасност за живота му. В клиниката по анестезиология и интензивно лечение са настанени с тежки кръвозагуби мъжът и жената и в момента се поддържат в изкуствена кома. Шофьорът на товарния автомобил, мъж на 39 години от Ямбол, е без наранявания.

Данните за състоянието на пострадалите са оскъдни, тъй като специалистите отказват информация. Пресцентърът на болницата е с изключен телефон и официална информация от там няма.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44