Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тежки катастрофи отнеха живота на четирима и раниха петима

| обновено на 26.07.14 в 15:04
Снимка: РАДИО ВИДИН

Четирима души загинаха днес в две тежки катастрофи у нас, петима са сериозно ранени.

Двама младежи загинаха тази сутрин на дълъг прав и пуст пътен участък между Разград и село Гецово. Шофирал е 18-годишен пиян младеж без книжка, който е забил дадения му ”Фолксваген Голф” в дърво край пътя. Пробата му за алкохол отчела 1.67 промила. Момчетата са от село Езерче.

Малко по-късно други двама младежи - момиче и момче от Молдова - загинаха, а петима бяха тежко ранени в катастрофа на магистрала "Хемус" на входа на Варна. Там са се сблъскали микробус с германска регистрация и лека кола с молдовски номер. В тежко състояние в болница са приети петима пострадали: семейство - българин, рускиня и седемгодишно дете, които пътували в микробуса, както и двама молдовци от лекия автомобил.

Причините за инцидента се изясняват, съобщи директорът на областната дирекция на МВР главен инспектор Николай Калчев.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44