Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Изгоря офисът на частен съдебен изпълнител в Пазарджик

Снимка: БГНЕС
Тази нощ напълно е изгорял офисът на частния съдебен изпълнител Мария Ангелова в Пазарджик. Първоначалният оглед показва, че палежът е умишлен.

Палежът е станал около 02.00 часа през нощта, като с камък е счупен прозорецът на офиса и през него е хвърлена запалителна смес, чийто състав тепърва ще се изяснява. Помещенията с документацията и офис оборудването са напълно унищожени. Офисът се намира в партерната част на сграда в близост до Съдебната палата в Пазарджик.

Съпругът на Мария Ангелова, съдия Николай Ангелов, е категоричен, че посегателството не е свързано с пряката работа на съпругата му:

Мотивът е спор за паркиране, това е мотивът. Ние чухме заплахи.

Щетите са за около 70 хиляди лева. Предстои да бъдат разпитани и останалите обитатели на административната сграда.

Това е първо посегателство върху имущество на съдебен изпълнител в Пазарджик.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44