Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Изгоряха коли в Дуловско, съмнения за умишлени палежи

Снимка: БГНЕС

Два леки автомобила са изгорели за една нощ в Дуловско. Има съмнения за умишлен палеж.

Първо е пламнал лек автомобил „Дайхацу” в с. Руйно. Според жители на селото колата е собственост на служител в Горското стопанство. Почти по същото време в съседно село е подпален камион ГАЗ, с който е извозвана дървесина. Час по-късно в Дулово е изгорял лек автомобил „Форд”, собственост на бивш директор на Държавното горско стопанство, който понастоящем има бизнес с дърводобив. По време на инцидента собственикът е отсъствал от града. Въпреки усилията на огнеборците автомобилите са изгорели напълно. Причините за произшествията се изясняват. Работи се и по версия за умишлен палеж.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44