Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Шофьор без книжка събори част от къща в Силистра

Снимка: ОД на МВР-Разград

Автомобил събори част от стена на къща в Силистра и се е запали. Няма пострадали хора при инцидента, станал снощи на булевард „Велико Търново” в града.

Автомобилът е бил управляван от 28-годишен неправоспособен водач, който излизайки от странична уличка, изгубил управлението и се блъснал в стената на отсрещната къща. От удара се образувала дупка, която днес собствениците са покрили с найлони и стари одеяла.

По данни на полицията шофьорът е невредим. При проверка с дрегер са установени 1,18 промила алкохол в кръвта му. Той е задържан за 24 часа и срещу него се води досъдебно производство. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44