Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Доброволци от Ловеч, Троян и Луковит се включват в разчистването на наводнените къщи в Мизия

| обновено на 13.08.14 в 07:33
Снимка: БГНЕС
Доброволци от Ловеч, Троян и Луковит ще се включат в разчистването на засегнатите от наводнението къщи в Мизия. Продължава записването на желаещите да помогнат на пострадалите от водната стихия.

На доброволците се осигурява транспорт, храна и място за нощуване. Те ще помагат на пострадалите през почивните дни.

От утре в община Ловеч започва и събирането на парични средства за подпомагане на жителите на Мизия, като във фоайето на общината ще бъде поставена касичка. В офиса на областния съвет на БЧК в града на улица "Отец Паисий“ №9 продължава и набирането на пакетирани хранителни продукти, консерви, бутилирана вода, памперси за всяка възраст, санитарни материали и средства за почистване и дезинфекция.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44