Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Задържаният при операция на ДАНС собственик на заложна къща остава за постоянно в ареста

Снимка: БГНЕС

Собственикът на заложна къща Николай Занев, който беше задържан при спецопeрация на ДАНС в четвъртък вечерта в Дупница, остава за постоянно в ареста. Това  постанови съдия от окръжния съд в Кюстендил.

В автомобила "БМВ" и в къщата на Занев са открити малко под 13 кг амфетамин. Срещу него е повдигнато обвинение за притежание на високорисков наркотик в големи количества, каза окръжният прокурор на Кюстендил Камелия Стефанова.

Според коментари в Дупница Занев е свързан с обкръжението на Братя Галеви, а е бил разследван и за подадена срещу него жалба за инциденти в местно заведение и сигнал за палеж на кола. Доказателства по тези случаи срещу него не са събрани и не е бил обвиняван.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44