Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пожар избухна снощи в Международния детски лагер в село Кранево

Снимка: Радио ВИДИН

Пожар избухна снощи в Международния детски лагер в село Кранево. При инцидента няма пострадали деца.

Пожарът е лумнал около 19 часа вчера вечерта в една от сградите на Международния лагер. Пет противопожарни автомобила са гасили огъня до 1.40 часа след полунощ. По думите на шефа на пожарната в Добрич  Дарин Димитров са унищожени 840 квадратни метра покривна конструкция и почти целият втори етаж на сградата. Според първоначалната версия от разследването, огънят най-вероятно е тръгнал от хвърлени фасове върху кашони край  сградата. 23 деца от Санкт Петербург, Русия са били евакуирани. Няма пострадали летовници.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44