Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Михаил Миков: На изборите БСП ще иска власт за народа, а не за един човек

Снимка: БГНЕС
На предстоящите парламентарни избори БСП ще иска отново власт за народа, а не за един човек. Това заяви лидерът на социалистите Михаил Миков, след като лично регистрира в Районната избирателна комисия в "Красна поляна" листата на коалиция "БСП лява България". По традиция лидерите на партиите са водачи на листата в 25-и избирателен район в София, където един срещу друг ще застанат Михаил Миков и  лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов:  

Днес много хора в България искат силна ръка. Глас за един човек. На тези избори пак ще искаме глас за народа, а не за един човек, защото България няма право да се връща назад. Нека да започне кампанията. Аз искам да получа доверие от хората. За мен това е по-важно, отколкото да се боря с някого. Аз не влизам в парламента, за да се бия. Аз влизам в Народното събрание, за да представлявам интересите на хората, които искат една друга политика, обърната към тях.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44