Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Жестоко убийство потресе жителите на видинското село Извор

Снимка: архив

Жестоко убийство потресе жителите на видинското село Извор. Жертвата е арендатор на земеделска земя в региона. Извършителите все още не саизвестни - съобщиха от прокуратурата.

54-годишният земеделски производител е открит мъртъв в къщата си от кметския наместник на село Извор. Полицейски служители от Белоградчик установили, че по трупа има видими следи от насилие. В къщата имало множество разхвърляни вещи и липсвал лекият автомобил на мъжа, разказва съседка на жертвата:

Изчезнал е и му няма колата. Кметът го е търсил, обаче не може да го намери - един-два дни и накрая той е отишъл в тях вечерта и го намира в банята. А колата с документите е изчезнала. Цялото село се е уплашило.

Безспорно се касае за убийство, съобщи заместник окръжният прокурор на Видин Владислав Влашев:

Безспорно установено е, че се касае за насилствено причинена смърт, тоест за убийство. След получения сигнал е започнато незабавно досъдебно производство. Извършват се необходимите процесуално-следствени действия с цел откриване на извършителя на престъплението.

Директорът на Областната дирекция на МВР-Видин Константин Джунински допълни, че процесуално-следствените действия са приключили и отрече информацията, че мъжът е бил измъчван.

Трупът е транспортиран във Видинската болница за аутопсия. По случая е образувано досъдебно производство.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44